AcasăACTUALFOTO | Craiova, singurul oraș din România în clasamentul celor mai frumoase...

FOTO | Craiova, singurul oraș din România în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Craiova este selectată în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, realizat de EuropeanBestDestinations.com, fiind singurul oraș din România din acest top.

Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations a anunțat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2022 și a dat start votării.

Pentru a acorda un vot Craiovei, se accesează link-ul următor: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/

„Votează Craiova ca destinația preferată de Crăciun până pe 10 decembrie 2021 (până la ora 11.59, ora locală Bruxelles). Se poate acorda 1 vot pe zi per adresă IP. Adică – mai poți vota și peste 24 de ore”, spun organizatorii competiției.

CITEȘTE ȘI: Întâlnire la Craiova între reprezentanții HoReCa și mai mulți miniștri. „Este prioritară relansarea mediului de afaceri autohton”

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri