AcasăADMINISTRAŢIEFOTO | "Drum de oraş", degradat la o săptămână după pietruire. Se...

FOTO | „Drum de oraş”, degradat la o săptămână după pietruire. Se întâmplă în Scorniceşti-Olt

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O stradă din Scorniceşti arată ca după război, la nici o săptămână după ce Primăria a pietruit-o. Este vorba despre un drum din cartierul Şuica, pe care locuitorii zonei îl cer reabilitat de multă vreme.

Pietruită chiar săptămâna trecută, imediat după ce problema a fost semnalată în cadrul emisiunii „Reporter 24” de către consilierul PSD Ionuţ Pîrvu, preşedinte al organizaţiei din Scorniceşti,  strada din Şuica a „cedat” din cauza precipitaţiilor.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Agriculturii anunță cea mai slabă producție de porumb din ultimii 15 ani

În nici şapte zile, drumul a fost acoperit din nou de gropi şi cratere.

CITEȘTE ȘI: Se lucrează pentru racordarea locuinţelor din Balş la reţelele de canalizare şi gaze naturale

„La Scornicești, tot întuneric și…noroaie. Așa încep săptămâna oamenii din Șuica… Un drum „proaspăt” pietruit de o administrație locală „eficienta” care consideră că a făcut o mare investiție… Investiție poate fi, dar pentru cine⁉ Pentru oamenii buni și muncitori din acest sat al orașului nostru, clar nu”, transmite Ionuţ Pîrvu, pe pagina sa de Facebook, unde a şi postat mai multe fotografi grăitoare.

Prezent lunea trecută, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, Ionuţ Pîrvu a declarat că primarul Daniel Tudor le-a promis oamenilor încă de la începutul lunii că va pietrui acel drum. Nici la ora difuzării emisiunii lucrarea nu era făcută.

„La rectificarea bugetară din 7 noiembrie, am făcut un alt amendament pentru o reprofilare de drum, în satul Şuica, până la momentul asfaltării. Au venit câţiva cetăţeni din sat, în sala de şedinţă, au văzut şi dânşii că noi am votat amendamentul, iar cei de la PNL nu au fost de acord cu el. Dar, domnul primar a spus că el se ţine de cuvânt şi vrea să facă lucruri bune, aşa că l-am întrebat când se paote apuca de treabă, mâine sau poimâine? Domnul primar a spus că nu poate, că-i trebuie nu ştiu ce proiect – pentru partea de pietruire niciodată nu-ţi trebuie proiect. Dânsul a spus că nu are timpul necesar, că mai trebuie 10 zile. Le-a spus oamenilor că, în 10 zile, se va întâmpla acest lucru. După 10 zile, am mers în zona respectivă şi nu era niciun utilaj”, a explicat Ionuţ Pîrvu.

A doua zi, după difuzarea emisiunii, primarul Daniel Tudor a reacţionat, pe pagina sa personală de Facebook, şi a transmis că a emis ordinul pentru pietruirea drumului din satul Şuica.

„De asemenea, tot în satul Șuica, la finalul săptămânii trecute au fost finalizate lucrările în vederea reprofilării și pietruirii infrastructurii rutiere. În acest sens, văzând că unii consilieri PSD au încercat să ducă în eroare locuitorii din acea zonă, țin să fac următoarea precizare: la fel ca și în anii precedenți, la final de an, am asigurat sume de bani pentru astfel de lucrări!!! Amendamentele pe care le flutură acei consilieri sunt doar pur electorale”, a transmis primarul.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri