AcasăPOLITICĂFOTO&VIDEO. Cum arată acum vila de lux construită de Gigel Sorinel Ştirbu,...

FOTO&VIDEO. Cum arată acum vila de lux construită de Gigel Sorinel Ştirbu, şeful PNL Olt, pentru fiul său, pe malul lacului Pantelimon

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prezentăm imagini de actualitate cu vila de lux pe care Gigel Sorinel Ştirbu, şeful liberalilor din Olt, a construit-o pe malul lacului Pantelimon. Imediat lângă, finul Virgil Popescu, alt liberal şi fost şef la Ministerul Energiei, face un alt palat pentru fiul său. Terenul din zonă se vinde cu 1.200-1.500 euro pe metrul pătrat, potrivit unor informaţii recente, iar între cele două proprietăţi ar fi apărut un duplex, tot de lux, care ar urma să fie luat tot de aceşti cumetri.

Preşedintele PNL Olt, Gigel Sorinel Ştirbu i-a făcut vilă de lux în valoare de peste 100.000 euro fiului său, Alexandru, pe malul lacului Pantelimon, lângă Bucureşti, fix lângă un alt palat, construit de fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu, pentru fiica sa şi soţul acesteia.

Jurnalistul de investigaţii George Radu a fost, recent în zonă, pentru a vedea la faţa locului cum au evoluat lucrările. Ei bine, vilele sunt aproape pregătite pentru noii locatari şi, între timp, pe parcela dintre ele a apărut un duplex.

Putem zări câţiva muncitori care amenajează grădina şi plantează arbuşti.

Potrivit unor informaţii, tot cumetrii Ştirbu şi Popescu ar urma să pună mâna pe această proprietate. Totodată, este de menţionat că o parcelă de teren în zonă se vinde cu 1.200-1.500 de euro metrul pătrat.

Terenul pe care se ridică palatul fetei fostului ministru al Energiei este luat pe o firmă din Mehedinți a familiei (Rolavist SRL), deținută de Popescu și soția sa. Potrivit portalului 60m.ro, a primit autorizație de construire în martie 2020. Valoarea estimată a lucrării e de aproape 80 de mii de euro.

În celălalt palat, va locui fiul deputatului Gigel Știrbu, Alexandru. Autorizația datează din noiembrie 2021, iar valoarea estimată pentru lucrare depășește 107 mii euro.

Cele două vile sunt vecine la malul apei, pe una dintre cele mai scumpe parcele din zonă.

Ştirbu Junior, fost angajat la Ministerul Energiei condus de finul Popescu

Știrbu Junior rămâne aproape de Virgil Popescu și în plan profesional: a fost angajat în Ministerul Energiei pe un post de consilier debutant. Băiatul lui Gigel Știrbu are totodată acțiuni la Electrica, Romgaz, Transgaz.

Dar și la dezvoltatorul imobiliar care ridică un ansamblu rezidențial în spatele vilei lui din Pantelimon.

Cumetrii liberale

Casele pentru copiii demnitarilor, în schimb, sunt ridicate de Mihai Culeafă, fost deputat PNL în legislatura trecută, șef de filială la Pantelimon și actual vicepreședinte la Protecția Consumatorilor.

Gigel Sorinel Ştirbu este naşul de cununie al fiicei fostului ministru al Energiei, Virgil Popescu.  Nunta cu Ştirbu naş a avut loc la restaurantul Colonial din Cernica (localitate lipită de București și Pantelimon). Au fost invitați toți liderii partidului, în frunte cu preşedintele Ciucă, la acea dată premier, precum și demnitari din linia întâi a PSD.

Gigel Sorinel Ştirbu mizează totul pentru al cincilea mandat de deputat

Din luna august 2023, haosul şi instabilitatea au pus stăpânire pe PNL Olt, cu girul direct al deputatului Gigel Sorinel Ştirbu. Totul a început cu numirea omului său, Mario De Mezzo, pe funcţia de prefect de Olt, la începutul lunii august. Au urmat schimbări şi la nivelul unor agenţii – ANL, ISCIR, dar şi la Inspectoratul Şcolar, Garda de Mediu şi Finanţe.

„Mutările” au fost făcute doar pentru a-i slăbi puterea lui Liviu Voiculescu, fost preşedinte al PNL Olt. Acesta a demisionat, iar Gigel Sorinel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar

Ulterior, el a fost ales preşedinte în urma unei conferinţe de alegeri la care a candidat singur.

Tot efortul este pentru ca Gigel Sorinel Ştirbu să prindă încă un mandat de deputat, al cincilea.

Ştirbu, vot pentru listele comune cu PSD

Liderii PNL care au votat împotriva listelor comune cu PSD la europarlamentare sunt Ilie Bolojan, Florin Birta, Ioan Turc, Robert Sighiartău, Florin Cîțu și Cristian Buican.

După cum se poate observa, de pe listă lipseşte numele lui Gigel Sorinel Ştirbu, preşedintele PNL Olt, cel care la cea mai recentă conferinţă de presă declara: „Indiferent cine va propune și cine va recomanda, eu voi vota împotriva alianței PSD-PNL!”.

sursa foto&video: George Radu

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri