AcasăACTUALGORJ: Angajatori amendați de inspectorii de muncă. Șapte persoane prinse muncind la...

GORJ: Angajatori amendați de inspectorii de muncă. Șapte persoane prinse muncind la negru

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un angajator cu sediul în Târgu-Jiu, a fost amendat, săptămâna trecută, de către inspectorii de muncă gorjeni, cu suma de 140.000 lei, după ce a fost depistat că avea șapte persoane la muncă, fără contract încheiat cu acestea. 

Este vorba, potrivit ITM Gorj, angajatorul respectiv activează în domeniul restaurantelor, în orașul Târgu Cărbunești, acolo unde au și fost găsite nereguli.

Tot săptămâna trecută, inspectorii de muncă cu atribuții de control în domeniile relații de muncă și securitate și sănătate în muncă, au efectuat 26 de controale.

„Au fost aplicate 20 sancțiuni în valoare de 233.500 lei și s-au dispus 28 măsuri de intrare în legalitate. Cinci persoane au fost sacționate cu suma de 25.000 lei pentru refuzul de a completa fișele de identificare. Acestea au fost depistate la bâlciul anual organizat în comuna Polovragi, prestând activitate pentru un angajator din domeniul restaurantelor, cu sediul în județul Iași”, arată ITM Gorj.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Primarul orașului Turceni și-a anunțat demisia

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri