AcasăACTUALGORJ: Se pregătesc noi proteste în minerit și energie

GORJ: Se pregătesc noi proteste în minerit și energie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Mai multe sindicate din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor avea o ședință, luni, pentru a discuta și stabili un calendar de acțiuni sindicale comune, în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă în această perioadă salariații din companie, a anunțat vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu.

„Luni, 20 septembrie 2021, mai multe sindicate din C.E.Oltenia se vor întâlni și vor avea o ședință pentru a discuta și stabili un calendar de acțiuni sindicale comune, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă în această perioadă salariații din companie. Liderii Sindicatului Energia Rovinari în frunte cu Constantin Mitrescu, au luat hotărârea de a propune celorlalți colegi din celelalte sindicate, începerea de acțiuni sindicale comune, pentru deblocarea și aplicarea urgentă a legii 197/2021, și vă asigur că Sindicatul Energia Rovinari va participa sau chiar va organiza proteste, și în cazul în care celelalte sindicate nu vor fi de acord să participe! Însă noi sperăm și ne dorim ca de data aceasta să fim toți, sau măcar cât mai mulți! Indiferent de sindicatul din care facem parte”, spune Tomescu.

Acesta a mai precizat că liderii Sindicatului Energia Rovinari respectă înțelegerea avută cu sindicatele minerilor și energeticienilor din țară, prin care s-a hotărât acest calendar comun de acțiuni și proteste pentru deblocarea legii, în toate orașele unde locuiesc și muncesc mineri și energeticieni.

„Tocmai pentru că respectăm ce am vorbit, vom începe protestele de comun acord, la aceeași dată și la aceeași oră, pe care le vom stabili împreună cu colegii noștri din țară. Stimați colegi, mie îmi este foarte clar că atacurile și speculațiile mincinoase din aceste zile la adresa liderilor Sindicatului Energia Rovinari, au ca țintă dezbinarea și debusolarea noastră! Și chiar dacă aceste atacuri vin dintr-o anumită direcție, având ca țintă liderii care au susținut protestul din Piața Prefecturii, timp de 6 luni de zile, vă asigur că pe noi nu ne poate intimida nimeni, vom fi mereu în prima linie și în toate bătăliile duse pentru drepturile noastre”, a conchis Manu Tomescu.

CITEȘTE ȘI: Certificatul verde va fi obligatoriu în restaurante, la nunți și la activități în spații închise, începând de luni

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri