AcasăACTUALGroapă de gunoi cuprinsă de un incendiu devastator. Pompierii luptă cu flăcările...

Groapă de gunoi cuprinsă de un incendiu devastator. Pompierii luptă cu flăcările de mai bine de 24 de ore

spot_img
spot_img
- Advertisement -

De aproape 24 de ore, pompierii din Galați nu reușesc să stingă incendiul care a cuprins groapa de gunoi a orașului. Din cauza degajărilor mari de fum, în toată localitatea se simte un miros înţepător. Instituţiile de mediu spun, însă, că nu au fost înregistrate depășiri ale indicilor de poluare în asemenea măsură încât să afecteze sănătatea populației.

Cel mai probabil, după încheierea intervenției militarilor, va fi deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Peste noapte, camera unei drone a surprins o uriașă perdea de fum care s-a întins peste tot orașul. Oamenii au ținut ferestrele închise și au încercat să iasă cât mai puțin din case. Și la orele prânzului focul se reaprinde, iar pompierii din tot județul Galați acționează acolo.

Groapa de deșeuri nepericuloase este păzită și, teoretic, nicio persoană neautorizată nu poate intra în acel perimetru.

Groapa de gunoi este aproape plină și, potrivit estimărilor, ar fi trebuit închisă la sfârşitul anului. Societatea locală care o exploatează a anunțat că va solicita implicarea Parchetului pentru a stabili de la ce a pornit focul, potrivit ştirileprotv.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri