AcasăECONOMIEHidroelectrica anunţă când va trimite primele facturi

Hidroelectrica anunţă când va trimite primele facturi

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Hidroelectrica va emite facturile pentru toți clienții săi la începutul lunii februarie, conform reprezentanților companiei. Acest anunț vine după o perioadă de mai multe luni în care compania nu a mai emis facturi, lucrând la sistemul informatic.

Clienții care se simt copleșiți de suma de plată pot solicita să plătească factura în rate, prin trimiterea unei cereri la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau prin depunerea acesteia la sediile sucursalelor Hidroelectrica sau la sediul central.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Poliţia Locală Slatina, dotată cu autoturisme electrice

DESCARCĂ Formularul tip pentru cererea de eșalonare este disponibil pentru descărcare în format electronic:

CLIENT CASNIC

sau

CLIENT BUSINESS

Plata va fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării, clienții vor trebui să achite facturile curente împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare.

Hidroelectrica are aproximativ 500.000 de locuri de consum, iar majoritatea clienților au migrat la compania de stat anul trecut.

În prezent compania lucrează inclusiv la o aplicație mobilă pentru ușurarea procesului de facturare, potrivit profit.ro.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri