AcasăACTUALHidroelectrica începe să emită facturile pe decembrie 2022

Hidroelectrica începe să emită facturile pe decembrie 2022

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Hidroelectrica are în continuare întârzieri în emiterea facturilor și planifică să înceapă emiterea facturilor pentru luna decembrie, săptămâna viitoare.

Compania testează, de asemenea, o aplicație de plată mobilă pentru clienți, care ar trebui să fie disponibilă gratuit pentru Android și iOS, mai târziu în acest an.

Hidroelectrica a lansat o licitație pentru modernizarea sistemului său IT de facturare și distribuire poștală a facturilor. Compania își propune să îmbunătățească serviciile pentru clienți și să extindă funcționalitățile portalului său digital.

În plus, Hidroelectrica desfășoară o altă licitație pentru serviciile de distribuție poștală a facturilor. Operatorul câștigător va fi responsabil de livrarea facturilor și a documentelor asociate în cel mult 6 zile lucrătoare.

Hidroelectrica a întâmpinat dificultăți în gestionarea numărului mare de clienți și în emiterea promptă a facturilor. Clienții au opțiunea de a solicita plăți în rate dacă suma este prea mare, iar compania oferă un formular pentru astfel de cereri.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri