AcasăACTUALIncendiu cu degajare mare de fum la un depozit de deşeuri din...

Incendiu cu degajare mare de fum la un depozit de deşeuri din plastic şi hârtie | VIDEO

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un incendiu a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri din materiale plastice şi hîrtie din localitatea Nojorid, judeţul Bihor. Reprezentanţii ISU au transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert, având în vedere cantitatea mare de fum degajată.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bihor, incendiul a izbucnit la un depozit de deşeuri de mase plastice şi hârtie, cu degajări mari de fum.

La faţa locului intervin opt autospeciale ale ISU, dar şi două ambulanţe SMURD. Până în acest moment nu sunt victime, au transmis pompierii bihoreni.

„Având în vedere degajarile mari de fum, pentru protecţia comunităţilor, a fost transmis un mesaj de avertizare prin Sistemul Ro-Alert”, au mai anunţat reprezentanţii ISU Bihor.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri