AcasăACTUALIncident cumplit. Un șofer de ambulanță a suferit un atac cerebral la...

Incident cumplit. Un șofer de ambulanță a suferit un atac cerebral la volan, în timp ce se afla în misiune

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un ambulanțier în vârstă de 57 de ani, de la substația de ambulanță Rădăuți a SAJ Suceava, a făcut, sâmbătă, un accident vascular cerebral (AVC) în timp ce se afla la volan, în misiune de salvare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Suceava, dr. Adriana Morari, citate de  Monitorul de Suceava, ambulanțierul a suferit un AVC cu deficit neurologic, dar fără pierderea stării de conștiență. „S-a intervenit rapid, ajungând la Suceava, unde este centru regional de stroke”, a declarat dr. Morari.

Purtătorul de cuvânt al sindicatului de la Ambulanță, Robert Rotariu, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu apariția unor astfel de cazuri în rândul angajaților de la Ambulanță, pe care le corelează cu nivelul ridicat de stres și cu munca foarte dificilă.

„Colegul asistent medical a văzut că ambulanțierul nu schimbă viteza și motorul se turează foarte tare, iar când l-a întrebat ce se întâmplă, crezând că este o problemă tehnică, a realizat că acesta nu poate articula corect cuvinte. I-a cerut să tragă pe dreapta. Colegul cu AVC a reușit să oprească în siguranță, iar colegul asistent i-a administrat medicația și a așteptat echipajul de sprijin. Ulterior starea lui s-a agravat și a fost nevoie de intervenție chirurgicală. Acum este stabil și sperăm să se recupereze cât mai repede posibil”, a afirmat Robert Rotariu.

Purtătorul de cuvânt al sindicatului din cadrul SAJ Suceava a subliniat că acesta este al treilea caz de AVC în rândul angajaților de la Ambulanța Suceava, primul fiind acum un an și jumătate.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri