AcasăACTUALIncident şocant la teatru. Un actor a fost împuşcat pe scenă

Incident şocant la teatru. Un actor a fost împuşcat pe scenă

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Incident șocant petrecut astăzi pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani. Un actor a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce a fost împuşcat pe scenă de un coleg. 

Incidentul a avut loc în timpul repetițiilor pentru piesa de teatru “Iubesc, iubesc, te iubesc!”. Într-una dintre scene, actorul Marius Rogojinschi trebuia să îndrepte o armă de airsoft spre actorul Răzvan Amitroaie. Acesta a simulat că trage, dar de pe țeava armei chiar a ieșit un proiectil special confecționat pentru acest sport.

Proiectilul l-a lovit pe tânărul actor în ochiul stâng, acesta căzând pe podea, în urma șocului. Colegii l-au dus imediat la Urgențe, unde a fost supus mai multor evaluări de specialitate. “În cursul dimineții de vineri a ajuns în serviciul UPU-SMURD un actor împușcat cu o armă artizanală. Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică în cursul zilei de luni”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgențe Botoșani.

Din fericire, se pare că starea de sănătate a actorului nu a fost pusă în pericol. Acesta urmează să fie reevaluat medical în cursul săptămânii viitoare, potrivit monitorulbt.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri