AcasăACTUALInna și Alina Eremie vor cânta la Craiova în noaptea de Revelion

Inna și Alina Eremie vor cânta la Craiova în noaptea de Revelion

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Artistele de muzică ușoară Inna și Alina Eremia vor fi prezente la Craiova, în noaptae de Revelion, în programul pregătit de autorități fiind incluse și momentele câtorva trupe locale.

Programul va începe la ora 21.30 și, spun autoritățile, nu vor lipsi surprizele pentru craioveni.

„Cea mai în vogă artistă din România cântă la Revelionul Craiovei! Suntem bucuroși să o vedem pe INNA live, de Revelion, la Craiova, într-un spectacol grandios ce va avea loc pe strada A.I. Cuza. Este prima artistă europeană care a atins 1 miliard de vizionări pe Youtube. A susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume și milioane de fani de pe toate continentele o urmăresc zilnic pe canalele social-media. Noaptea trecerii dintre ani va începe la 21.30 și va fi plină de surprize. Pe scena amplasată în dreptul Universității vor mai urca Alina Eremia și trupe locale” se arată în comunicatul remis de către reprezentanții Primăriei Craiovei, marți.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri