AcasăPOLITICĂINSTANTANEE | Candidatul PNL a urlat la contracandidaţi şi a speriat copiii,...

INSTANTANEE | Candidatul PNL a urlat la contracandidaţi şi a speriat copiii, în Parcul „Dobrescu” din Slatina

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În disperare de cauză, după aflarea rezultatelor reale ale sondajelor de opinie care îl dau pe locul 2, la mare distanţă de primarul în funcţie, candidatul PNL Slatina a căutat, marţi seara, să se victimizeze şi să-şi provoace contracandidaţii, care desfăşurau o acţiune decentă şi liniştită de campanie, în noul Parc „Dumitru Dobrescu”. Liberalul a început efectiv să ţipe la cei prezenţi, după ce s-a cocoţat pe un element de mobilier urban, ignorând că în zonă se aflau şi copii.

Candidatul PNL Slatina şi adepţii săi au fost protagoniştii unui spectacol grotesc, marţi seara, când liberalul a început să urle la contracandidaţii săi, creând un sentiment de teamă şi panică printre copiii care se aflau în Parcul „Dumitru Dobrescu”. Atitudinea s-a care n-a ţinut cont de cei mici sau de slătinenii aflaţi pur şi simplu la plimbare în cea mai nouă zonă de agrement a oraşului i-a contrariat pe cei prezenţi.

„Vă spun cu sinceritate că am simţit teamă şi m-am speriat, atunci când l-am văzut că s-a urcat acolo şi a început să strige către cineva. Mi-am căutat din priviri copilul să fiu sigură că este bine. Nu se poate așa ceva, așa comportament nu este demn de societatea în care trăim. Omul ăsta, cine e el, n-ar mai trebui lăsat liber pe străzi, sunt instituţii unde poate fi internat”, a declarat o femeie care se afla în parc cu fiul ei.

Disperat după ce a aflat că stă foarte prost în sondaje

Acţiunile liberalului din ultimele zile au o explicaţie simplă. Candidatul PNL Slatina este disperat că stă prost în sondaje, iar acest lucru a fost făcut public de echipa PSD Olt.

Primarul Emil Moț va obține victoria, în înfruntarea electorală de duminică, cu 57% din voturi, conform sondajului asumat și realizat de o instituție respectată și specializată în măsuratori sociologice, Psiho Global Consult, pe un eșantion de 1.000 de chestionare completate între 25-27 aprilie. În sondajul citat, Emil Moţ are 57%, în timp ce candidatul PNL are 29%. Pe locul trei se clasează candidatul AUR, Gabriel Buliteanu, cu 8%, urmat de Elena Iotu (USR-Alianţa Dreapta Unită), cu 6%.

În ceea ce priveşte preferinţele slătinenilor privind Consiliul Local, tot PSD ar obţine majoritatea mandatelor cu 55%, urmat de PNL cu 29%. În legislativul local ar mai intra doar AUR – 8%, în timp ce USR-Dreapta Unită are 5%, SOS România – 2%.

PSD domină preferinţele alegătorilor şi în ceea ce priveşte alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Olt: Marius Oprescu (PSD) – 56%, Emanuel Opriu (PNL)  – 28%, Mugur Mihăescu (AUR) – 10%, Emanuel Doagă (ADU)- 6%.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri