AcasăADMINISTRAŢIEInvestiţii prin Programul "Anghel Saligny". Contracte de finanţare semnate pentru două comune...

Investiţii prin Programul „Anghel Saligny”. Contracte de finanţare semnate pentru două comune din Olt

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 700.377.710,88 de lei, au fost semnate marţi, de ministrul Dezvoltării. Printre acestea se numără şi viitoare investiţii în două comune din judeţul Olt.

Este vorba despre următoarele două proiecte:

  • Vădăstrița – Înființare sistem de canalizare cu stație de epurare în satul Vădăstrița, comuna Vădăstrița, județul Olt, valoare proiect: 17.559.647,02 lei.
  • Drăghiceni –  Înființare sistem de canalizare cu stație de epurare în comuna Drăghiceni, județul Olt, valoare proiect: 12.464.341,37 lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

„Fiecare contract semnat inițiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătățirea condițiilor de viață a oamenilor. Prin eforturi comune, administratia publică locală și centrală identifică nevoile comunităților, demarează proiecte și urmăresc constant ca acestea să se realizeze. Acest proces trebuie să fie unul coerent, continuu și eficient, iar Ministerul Dezvoltării acordă tot sprijinul autorităților locale, ori de câte ori acestea îl solicită”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri