AcasăADMINISTRAŢIEIon Doldurea: În ultimele trei luni am demarat și finalizat o serie...

Ion Doldurea: În ultimele trei luni am demarat și finalizat o serie de lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere din oraș

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Mai multe străzi din Caracal au fost reabilitate, în ultimele trei luni, municipalitatea încercând să acopere cât mai multe cartiere.

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a vorbit despre aceste investiţii.

„În ultimele trei luni am demarat și finalizat o serie de lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere din oraș. De asemenea, în cartierul HCC am finalizat și reabilitarea unui loc de joacă. Mai avem de amenajat locuri de joacă în cartiere din zona de sud a orașului, respectiv Dr. Marinescu și Libertății, și putem spune că în toate cartierele avem spații de joacă și relaxare pentru copii. Totodată, în cartierul HCC am amenajat noi locuri de parcare și vom continua în perioada următoare, acesta fiind cartierul cu cel mai mare deficit de spații de parcare din oraș”, a declarat Doldurea.

El a explicat că fiecare sumă economisită a mers către reabilitarea infrastructurii rutiere.

„Cu forţe proprii, cu bani economisiţi, cu alte surse, am asfaltat strada Înfrăţirii, este în lucru strada Ţepeş Vodă. Strada Înfrăţirii are vreo 660 de metri, iar Ţepeş Vodă 1.100 metri. Pe Ţepeş Vodă am introdus şi apă pe un anumit tronson car enu funcţiona tocmai cum trebuie. Am zis să nu reparăm după ce asfaltăm, cum se mai întâmplă în unele situaţii. am asfaltat strada Dr. Marinescu, Cireşilor, Spiru Haret”, a conchis Ion Doldurea.

CITEŞTE ŞI: Parcare cu plată, extinsă într-un cartier din Caracal. Care sunt condiţiile pentru cei cu două maşini

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri