AcasăEDUCAŢIEIonuţ Mihăilescu, elev din Caracal, performanță de excepție: Primul admis cu media...

Ionuţ Mihăilescu, elev din Caracal, performanță de excepție: Primul admis cu media 10 la Politehnica București

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ionuţ Mihăilescu, elev al Liceului Teoretic „Ioniţă Asan” din Caracal, este primul admis, cu media 10, la Facultatea de automatică şi calculatoare, din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Elevul din Caracal a reuşit să intre la prestigioasa facultate din capitală după ce a luat 10 pe linie la toate probele de admitere.

„Mihăilescu Ionuț – admis primul cu media 10 la Facultatea de automatică și calculatoare București. Încă un an cu rezultate excepționale ale elevului Ionuț Mihăilescu! După ce a obținut locul I Ia Olimpiada județeană de matematică a fost admis PRIMUL cu media 10 la Facultatea de automatică și calculatoare din cadrul Politehnicii București! Bravo, Ionuț!! Felicitări, doamnei profesor de fizică Pîrvan Aurelia! Felicitări, domnului profesor de matematică Titu Vîrban!”, transmite liceul caracalean, pe site-ul oficial.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri