AcasăACTUALJandarmii olteni au intervenit pentru îndepărtarea unui roi de albine de pe...

Jandarmii olteni au intervenit pentru îndepărtarea unui roi de albine de pe stradă şi a unui şarpe de 1,5 metri dintr-o gospodărie (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Jandarmii olteni au îndepărtat, în weekend, un roi de albine aflat pe trotuarul din faţa unei şcoli din Slatina, dar şi un şarpe de 1,5 metri care intrase într-o gospodărie din Stoicăneşti.

Potrivit unui comunicat, jandarmii olteni au intervenit în acest weekend, în urma unui apel de urgență 112, prin care s-a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui roi de albine aflat pe trotuarul din fața Școlii Gimnaziale Eugen Ionescu din municipiul Slatina. Echipajul de intervenție a ajuns cu celeritate la fața locului, a asigurat zona, fără a fi pusă în pericol viața cetățenilor. S-a solicitat sprijinul unui apicultor care a ridicat roiul de albine.

De asemenea, tot în urma unui apel de urgență 112, un bărbat a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui șarpe care a pătruns la streașina unei case din comuna Stoicănești. Patrula de jandarmi a ajuns rapid la fața locului și a reușit să extragă șarpele de aproximativ 1,5 metri în siguranță, utilizând un dispozitiv specific pentru capturarea reptilelor. Intervenția s-a desfășurat fără incidente. După ce șarpele a fost capturat, acesta a fost eliberat în mediul său natural, departe de zonele locuite, asigurând astfel că nu prezintă niciun pericol pentru cetățeni.

„Recomandăm cetățenilor ca în astfel de situații să apeleze numărul unic de urgență 112 și să nu încerce să intervină singuri”, transmite Jandarmeria.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri