AcasăRECOMANDATEJose Mourinho a fost demis de la AS Roma

Jose Mourinho a fost demis de la AS Roma

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

AS Roma a anunţat, marţi, demiterea tehnicianului José Mourinho, la două zile după înfrângerea, scor 3-1, cu AC Milan, din Serie A.

„În numele tuturor celor de la AS Roma, îi mulţumim lui José pentru pasiunea şi angajamentul de care a dat dovadă de când s-a alăturat echipei Giallorossi”, au declarat proprietarii clubului, Dan şi Ryan Friedkin, într-un comunicat. „Vom avea întotdeauna amintiri plăcute despre conducerea sa, dar credem că, în interesul clubului, este necesară o schimbare imediată. Îi dorim lui José şi echipei sale tot ce este mai bun pentru viitor”, se precizează în comunicat.

Numit în 2021, portughezul a condus echipa la câştigarea Conference League în 2022, şi în finala Ligii Europa, pierdută în 2023.

AS Roma este pe locul 9 în Serie A, cu 29 de puncte.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri