AcasăACTUALJurnalist TVR Craiova, atacat de angajatori după o postare pe Facebook. Are...

Jurnalist TVR Craiova, atacat de angajatori după o postare pe Facebook. Are legătură cu Drumul Expres Craiova-Pitești

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Situație fără precedent la TVR Craiova. Postul regional a transmis triumfal, în campania electorală pentru parlamentare, lansarea de către Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu a celor câteva borduri care ar fi presupus că vor face parte din viitorul drum expres Craiova-Pitești.

TVR Craiova a prezentat, pompos, momentul: ,,Veste bună pentru olteni și nu numai! Astăzi au început lucrările pe două dintre cele patru tronsoane ale drumului #expres #Craiova-Piteşti. La eveniment au participat Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, #LiaOlguţaVasilescu, secretar al Camerei Deputaţilor şi #ClaudiuManda, vicepreședinte al Senatului României. Mai multe aflați din materialul realizat de colegii noștri, Andrei Marinaș și Cristi Roșu”.

Asta în condițiile în care pentru acel drum nu există nicio autorizație de la nicio instituție. De altfel, după terminarea simulacrului de inaugurare a drumului expres Craiova- Pitești a dispărut butaforia.

Ramona Săseanu, jurnalist TVR Craiova, a publicat a doua zi, pe pagina personală de Facebook, o fotografie cu locul unde se desfășurase așa-zisa inaugurare. Se putea observa cu usurință din fotografie că disparuseră toate utilajele, iar locul rămăsese pustiu.

Deși postarea a fost facută pe o pagină personală, TVR Craiova a transmis un comunicat de presă  prin care practic s-a dezis de propriul salariat.

,,Ca urmare a imaginii postate în mediul online de Ramona Săseanu, salariat în cadrul TVR Craiova, referitoare la stadiul lucrărilor pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, SRTv face următoarele precizări:

TVR Craiova, în acord cu misiunea sa de serviciu public, de a asigura informarea corectă a publicului, se delimitează de iniţiativa doamnei Săseanu, având în vedere că aceasta nu exprimă realitatea de la faţa locului, aşa cum, de altfel, a fost prezentată în programele de ştiri ale televiziunii publice.

Demersul doamnei Săseanu s-a desfăşurat în afara atribuţiilor de serviciu. Imaginea postată pe Facebook este o prezentare trunchiată a realităţii de la faţa locului, reportajele realizate şi difuzate de TVR şi postate pe platforma tvr.ro arătând o situaţie diametral opusă.

TVR va continua să prezinte situaţia lucrărilor de pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, asigurând o informare completă şi corectă a telespectatorilor, în programele de ştiri şi pe platformele online oficiale”, a transmis TVR Craiova.

Mai mult, soțul directoarei TVR Craiova a rostogolit pe propria pagina de Facebook comunicatul transmis de instituția publică.

După publicarea acestui comunicat, pagina de Facebook TVR Craiova a devenit festival de înjurături, reproșuri și acuzații din partea publicului.

newsweek.ro

 

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri