AcasăLIFEKiki Kids Kineto, cel mai nou cabinet de recuperare medicală din Slatina

Kiki Kids Kineto, cel mai nou cabinet de recuperare medicală din Slatina

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Kiki Kids Kineto este cel mai nou cabinet de recuperare medicală din Slatina și se adresează tuturor categoriilor de vârstă – pacienți pornind de la vârsta de câteva săptămâni, tineri, adolescenți și până la persoanele în vârstă.

Ce oferim pacienților noștri sunt servicii la standarde înalte de calitate, seriozitate și profesionalism.

Cabinetul nostru este dotat cu echipamente specifice recuperării medicale: spalier, scripeți, bandă de alergare, bicicletă medicală, stepper, greutăți, mingi, benzi, trasee aplicative pentru coordonare și echilibru, discuri, semisfere, cilindri, arici etc.

Ca și mijloace de recuperare punem la dispoziția celor care aleg să ne calce pragul și să fie parte din povestea noastră programe de recuperare personalizate și individualizate, în funcție de afecțiunea/diagnosticul fiecărui pacient și anume: kinetoterapia în afecțiuni locomotorii, kinetoterapia după traumatism, recuperare post intervenție chirurgicală, kinetoterapia pediatrică, masaj terapeutic, trigger-points, medical taping, reeducare terapeutică buco-facială, kinetoterapie post AVC, paralizii cerebrale, artroze, spondiloze, dureri de spate, dureri cervicale, dureri de cap, hernii de disc, afecțiuni ale coloanei vertebrale (scolioze, cifoze, lordoze), kinetoprofilaxie (kinetoterapie de prevenție).

Kiki Kids Kineto are capacitatea și echipament profesional pentru a oferi proceduri de kinetoterapie la domiciliul pacientului netransportabil la fel de corect aplicate ca în cadrul cabinetului.

Cu peste 7 ani de experiență în domeniul recuperării medicale personalul cabinetului Kiki Kids Kineto este specializat și autorizat în domeniul recuperării medicale de lungă durată și cursuri de specializare care vin în completarea procesului de recuperare.

Cabinetul este situat pe strada Primăverii nr.26 bl.9 vis-a-vis de Penny (Palatul de Justiției) cu o parcare generoasă la intrare.

Programul de funcţionare este de Luni până Vineri, între orele 09:00 si 17:30

Telefon 0769755928

Kinetoterapeut Florina Lebada

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri