AcasăPOLITICĂLa propunerea PSD, fostul prefect de Olt Florin Homorean devine membru CNSAS,...

La propunerea PSD, fostul prefect de Olt Florin Homorean devine membru CNSAS, funcţie asimiliată celei de secretar de stat

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Fostul prefect de Olt Florin Homorean a fost numit în funcţia de membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), autoritate aflată sub controlul Parlamentului României.

Funcția asimilată celei de secretar de stat. Homorean a fost numit la CNSAS la propunerile grupurilor parlamentare ale PSD.

„Se spune că nu toate furtunile vin să-ți distrugă viața, unele vin să-ți curețe calea. Și poate că tot ce-am fost și ce-am făcut profesional și tot ceea ce sper că am lăsat în urma mea n-au făcut decât să mă îndrume pe calea pe care merg în prezent: la propunerile grupurilor parlamentare ale PSD, începând de astăzi activez ca membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS, autoritate aflată sub controlul Parlamentului României), funcție asimilată celei de secretar de stat.

Nu mă dezic de nimic din ceea ce am făcut căci, dacă unii au încercat să mă tragă în jos, asta înseamnă că am fost deasupra lor. Sunt recunoscător pentru oportunitățile care mi-au fost oferite și care m-au poziționat acolo unde sunt acum, căci acolo unde unii au văzut nonvaloare, alții au văzut profesionalism și abnegație. Voi rămâne consecvent valorilor și principiilor pe care mi le-am asumat întotdeauna şi, în aceeași măsură, îmi voi respecta cu cinste angajamentele luate în faţa oamenilor care mi-au oferit încrederea lor!”, a transmis Florin Homorean, pe pagina sa de Facebook.

Florin Homorean a fost primul schimbat din funcţie de Gigel Sorinel Ştirbu, ajuns preşedinte al PNL. În locul său a fost numit prefect de Olt chiar omul deputatului liberal, Mario De Mezzo.

În luna noiembrie 2023, preşedinte PNL Slatina Florin Homorean şi-a anunţat trecerea la PSD, alături de doi primari liberali şi de alţi consilieri judeţeni şi locali ai liberalilor.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri