AcasăACTUALLiberalii din Olt au acoperit cu o coală A4 tabloul lui Tăriceanu...

Liberalii din Olt au acoperit cu o coală A4 tabloul lui Tăriceanu din sediul partidului. Ce mesaj e pe hârtie

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Tabloul lui Călin Popescu Tăriceanu din sediul PNL Olt din Slatina a fost acoperit cu o coală A4 pe care apar sintagmele „dezertor” şi „breloc PSD”.

Pe un perete din sediul PNL din Slatina sunt înşirate tablouri cu chipurile tuturo preşedinţilor partidului, din perioada interbelică şi până la Crin Antonescu. De curând, tabloul lui Călin Popescu Tăriceanu a fost acoperit cu o coală A4. Pe această stau scrise următoarele: „Călin Popescu Tăriceanu, dezertor, breloc PSD”.

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a explicat de ce a fost luată această decizie.

„De când sunt eu preşedinte, împreună cu colegii mei, am luat decizia de a pune stop oricărui joc dublu şi oricărui joc de culise. Ceea ce face Călin Popescu Tăriceanu acum aţi văzut şi dumneavoastră: şantajul din Senat. Şantajul de rupere a coaliţiei a dus la un vot împotriva urmăririi penale”, a declarat şeful liberalilor din Olt.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri