AcasăPOLITICĂLider PSD Olt dă asigurări despre sprijinul pentru Viorica Dăncilă la prezidenţiale

Lider PSD Olt dă asigurări despre sprijinul pentru Viorica Dăncilă la prezidenţiale

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că organizaţia pe care o reprezintă va susţine candidatul partidului la prezidenţiale, chiar dacă votul dat în CEx a fost altul.

Oprescu a declarat că PSD Olt va dispune realizarea unei serii de măsurători sociologice pentru a şti pe ce să marşeze.

„Așa cum știți, noi am susținut altă idee, de a avea un alt candidat, astfel încât să ne maximizăm șansele la președinție. În momentul de față nu pot s vă spun ce șanse avem. Probabil și noi pentru Olt vom face o serie de sondaje pentru a vedea care sunt șansele noastre și cum putem face să le maximizăm”, a declarat Marius Oprescu.

El a asigurat că, indiferent de opţiunea exprimată, cei din PSD Olt vor respecta alegerea partidului.

„Bineînțeles că vom face campanie (pentru Viorica Dăncilă, n.r.). În interiorul partidului am avut o altă idee, dar, am spus-o de fiecare dată, majoritatea decide. Chiar dacă noi considerăm că deciziile care s-au luat, unele dintre ele sunt greșite, suntem membri ai PSD și vom face tot ce putem astfel încât candidatul nostru că ia cât mai multe voturi la nivelul județului Olt”, a declarat Oprescu.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri