AcasăACTUALLIVE VIDEO de pe şantierul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti

LIVE VIDEO de pe şantierul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Reprezentanţii Direcției Drumuri şi Poduri Craiova a postat, marţi, un clip video live de șantierul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti.

Potrivit DRDP Craiova, antreprenorul este mobilizat pe toată lungimea acestui tronson și execută toate lucrările necesare finalizării acestui contract în termenii prevăzuți.

La această dată, procentul de realizare a lucrării este de 33,85%.

Valoarea contractului este de 439,29 milioane lei, fără TVA, iar sursa de finanțare este asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești are ca punct de început desprinderea din varianta de ocolire Nord a municipiului Craiova, iar ca punct final, limita județului Dolj cu Olt. Traseul traversează teritoriile administrative ale localităților Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești.

Tronsonul 3 a fost dat în circulaţie la sfârșitul anului 2023, iar Tronsonul 4 va fi gata la finalul acestui an. Tronsonul 2 a fost deschis integral circulației în 2022.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri