AcasăPOLITICĂLiviu Voiculescu (PSD), mesaj cu subînţeles pentru şeful PNL Olt: Am înțeles,...

Liviu Voiculescu (PSD), mesaj cu subînţeles pentru şeful PNL Olt: Am înțeles, după ani, că „gigeii” sunt reprezentați de acel tip de politicieni pentru care nu există decât atingerea scopului personal

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Senatorul PSD Olt Liviu Voiculescu vorbeşte, într-o postare pe pagina sa de Facebook, despre „Gigeii” din politică, făcând o trimitere cu subînţeles către şeful PNL Olt, deputatul Gigel Sorinel Ştirbu (foto), cel care a dinamitat organizaţia judeţeană şi din cauza căruia foarte mulţi aleşi locali au plecat din partid. Cea mai recentă plecare din PNL Olt este cea a primarului din Scorniceşti, Daniel Tudor, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor.

Voiculescu vorbeşte despre o tipologie de politicieni – Gigeii – acei oameni care manipulează, mint, înşeală, totul doar pentru a-şi atinge scopul personal. În acest caz, este forba despre scopul suprem al deputatului Gigel Sorinel Ştirbu, acela de a prinde încă un am dat de parlamentar, al cincilea.

Mesajul lui Liviu Voiculescu:

„Gigeii” din politică…

În urmă cu mulți ani, participând la un congres politic, am auzit de la un coleg (ce ironie!) următoarea exprimare:

“Nu v-ați săturat de gigeii și mișeii din partid?

Nu v-ați săturat de jocurile și mișmașurile lor?

Ei sunt cangrena care infectează partidul!”

Am înțeles, după ani, că „gigeii” sunt reprezentați de acel tip de politicieni pentru care nu există decât atingerea scopului personal. Iar dacă pentru a-și atinge acest scop e nevoie să-și pună la bătaie talentul de manipulator și caracterul îndoielnic, nu dau înapoi. Pentru asta “gigeii” mint, înșeală, promit, speculează, manevrează, își pun măscăricii în funcții… Orice, ca să fie bine, să nu fie rău. Pentru ei!

Despre angajamente electorale și asumări… manualul după care au învățat ei arta manipulării politice nu scrie nimic. Și dacă nu scrie, nici atitudinea nu prevede: ignor pe linie. Căci pentru scopul lor, un procent de 10% chinuit este suficient. Nu pentru partid, nu pentru echipă, nu pentru oameni.

Nu în ultimul rând, în niciun caz pentru “gigei” nu contează că ei înșiși, cu scopul lor bine ascuns în spatele siglei de partid, distrug tot ceea ce alții au construit cu greu!

Recunosc că am prins cam târziu ideea colegului despre “gigeii” din politică, dar niciodată nu e prea târziu!

Din luna august 2023, haosul şi instabilitatea au pus stăpânire pe PNL Olt, cu girul direct al deputatului Gigel Sorinel Ştirbu. Totul a început cu numirea omului său, Mario De Mezzo, pe funcţia de prefect de Olt, la începutul lunii august. Au urmat schimbări şi la nivelul unor agenţii – ANL, ISCIR, dar şi la Inspectoratul Şcolar, Garda de Mediu şi Finanţe.

„Mutările” au fost făcute doar pentru a-i slăbi puterea lui Liviu Voiculescu, fost preşedinte al PNL Olt. Acesta a demisionat, iar Gigel Sorinel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar

Ulterior, el a fost ales preşedinte în urma unei conferinţe de alegeri la care a candidat singur.

Tot efortul este pentru ca Gigel Sorinel Ştirbu să prindă încă un mandat de deputat, al cincilea.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri