AcasăACTUALLocurile de joacă din Craiova, reabilitate și modernizate | Copiii și adolescenții...

Locurile de joacă din Craiova, reabilitate și modernizate | Copiii și adolescenții NU țin cont de regulament

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Acțiunile de înlocuire a echipamentelor din spațiile de joacă din Craiova au început, după cum anunță edilul Lia Olguța Vasilescu, o mare problemă fiind, mai ales la cele din cartiere, menținerea acestora.  

Primele spații de joacă unde s-au făcut schimbări sunt cele două din parcul „Nicolae Romanescu”.

blank

„Cele două spații de aici au fost reabilitate, echipamentele de joacă înlocuite, băncuțele reparate și vopsite, iar pe toată suprafața a fost turnat tartan, astfel încât micuții să se poată juca în siguranță. Toboganele, traseele de aventură, balansoarele, caruselele și leagănele, precum și celelalte echipamente de joacă pot fi folosite de toți copiii între 2 și 14 ani, iar echipamentele de fitness sunt destinate celor care preferă sportul și exercițiile fizice. Nu în ultimul rând, băncuțele și zonele de odihnă sunt pentru cei care îi însoțesc pe cei mici și vor să profite de aerul curat al parcului”, spune Lia Olguța Vasilescu.

blank

Și în cartierul Craiovița Nouă, zona „Fântâniței” au fost aduse noi echipamente de joacă. Totul este nou, tartanul este și el în stare perfectă, micuții sunt încântați, marea problemă fiind însă copiii cu vârste mai mari de 12-13 ani care nu respectă regulile elementare de utilizare a toboganelor sau a leagănelor.

blank
Fete în vârstă de 12, 13 ani, pe leagăne tip căluț

Acțiunea de înnoire a locurilor de joacă va continua în tot orașul.

blank

CITEȘTE ȘI: Registrul foselor septice. Ce termen au oamenii din Caracal să se înscrie la Primărie

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri