AcasăACTUALLudovic Orban, atacat de protestatarii AUR. ”Am fost lovit, scuipat și înjurat"

Ludovic Orban, atacat de protestatarii AUR. ”Am fost lovit, scuipat și înjurat”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

​Fostul premier Ludovic Orban susţine că a fost agresat și scuipat de manifestanți ai AUR când se deplasa către intrarea de la Parlament.

”Acolo s-a întâmplat ceva inacceptabil. Asta nu este democrație. Dacă susții un punct de vedere, este normal, poți să îl manifești, există lege, nimeni nu interzice manifestațiile, nimeni nu interzice susținerea punctelor de vedere și orice alte forme, greve, marșuri, și așa mai departe. Dar ceea ce se întâmplă cu acești așa zici susținători ai AUR este inacceptabil pentru o democrație. Am fost scuipat, lovit cu bățul de la steag, lovit cu piciorul, ca să nu se vadă pe cameră, înjurat, insultat în cele mai grobiene mijloace.

În plus, era evident că erau oameni acolo care erau agitatori și care îi incitau pe alții la o atitudine agresivă”, a declarat Ludovic Orban la Antena3.

De cealaltă parte, reprezentantul AUR, Dan Tanasă, i-a replicat lui Orban că minte. ”Oamenii sunt frustrați. Sunteți în politică de 33 de ani. Nu se leagă nimic de numele dumneavoastră în politică și oamenii sunt frustrați. (…) O regulă de bun simț este să nu mințiți, domnule Orban. Nu ați fost agresat. Mințiți”, a spus Dan Tănasă.

Incidentul a fost produs in contextul în care AUR și-a mobilizat susținătorii la Parlament pentru a protesta față de legea privind copiii în situații de risc. De asemenea, o colaboratoare a partidului lui George Simion a fost prinsă la intrarea în Parlament cu patru gloante, despre care liderul AUR spune că erau trase și ruginite.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri