AcasăACTUALLuni a avut loc o nouă livrare de la producătorii români către...

Luni a avut loc o nouă livrare de la producătorii români către marile lanțuri de magazine prin Casa Unirea

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Ministerul Agriculturii a anunțat că luni a avut loc livrarea a peste 19.000 de produse de la producătorii români către marile lanțuri de magazine prin intermediul Casei de Comerț Unirea.

Livrarea de la producătorii români s-a făcut către magazinele Penny, anunță reprezentanții instituției.

Au fost preluate 19.200 de produse din care: 1.000 cutii (de 500 g) prune uscate de Leleasca, 7.800 borcane cu dulceață de dovleac, 4.000 borcane cu dulceață de gutui, 4.000 borcane cu pastă de măceșe și 2.400 borcane fasole boabe în saramură pentru a fi introduse în circuitul comercial.

„Iată că se diversifică gama de produse preluate de la producătorii din România și îmi exprim satisfacția că, prin eforturile conducerii Casei de Comerț Unirea, cât mai mulți retaileri răspund inițiativei noastre și se alătură demersurilor făcute pentru susținerea producției autohtone. Este o muncă depusă în beneficiul tuturor, producătorii nu mai au grija desfacerii produselor obținute, iar consumatorii au la dispoziție marfă de calitate, chiar pe rafturile marilor rețele comerciale”, a afirmat Petre Daea.

Livrările de produse agroalimentare vor continua în perioada următoare, reprezentanții Casei de Comerț Agroalimentar Unirea având negocieri și cu alte lanțuri de magazine din România pentru a încheia contracte de colaborare.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Educației dezaprobă trecerea școlilor la „orarul de iarnă”

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri