AcasăACTUALMăicuțe cercetate de polițiști după ce au făcut scandal într-o gară și...

Măicuțe cercetate de polițiști după ce au făcut scandal într-o gară și au lovit o femeie cu un copil

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Două femei îmbrăcate în haine bisericeşti sunt vizate în două dosare penale deschise de către poliţiştii din Vaslui, după ce au agresat o femeie pe stradă şi au împins un bărbat pe şinele de tren. Victimele celor două măicuţe sunt în afara oricărui pericol.

Politişti vasluieni fac cercetări în două dosare penale de loviri şi alte violenţe, după ce două măicuţe aflate în trecere prin Vaslui au provocat scandal, au lovit o persoană şi au împins un bărbat în faţa unui tren în gara din oraş.

Primul incident în care s-au sesizat poliţiştii a avut loc luni în jurul orelor prânzului, când cele două femei îmbrăcate în straie bisericeşti au agresat o femeie care mergea pe stradă alături de copilul ei.

„M-au împins pe stradă, Alex ( n.r. copilul femeii) care era în stânga mea pe bicicletă a căzut, aşa tare m-a împins de am căzut peste el… cea care e cu fata aia e nebun. Când m-am luat de ea, brusc nu mai auzea, nu mai vedea… m-am certat singură, practic. Iar cealaltă, brusc vorbea la telefon deşi nici nu formase vreun număr, nici nu îi sunase”, scrie pe reţelele de socializare femeia care a fost agresată de cele două maici.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, la sesizarea femeii.

Cel de-al doilea incident a avut loc luni seară, în gara din Vaslui. Potrivit unor comentarii de pe reţelele de socializare, femeile au împins pe sinele de tren un bărbat şi au scuipat un aparat de cafea de pe peron pentru că pe acesta era o fotografie cu o femeie.

„Incidentul a avut loc în gara Vaslui, aseară (n.r. luni seară ) la ora 20.04. Se fac cercetări şi se va întocmi dosar penal pentru loviri şi alte violenţe”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui.

realitatea.net

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri