AcasăACTUALMame amendate după ce au spart seminţe la locul de joacă. Poliţiştii...

Mame amendate după ce au spart seminţe la locul de joacă. Poliţiştii le-au pus să măture

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Două mame din Craiova s-au ales cu o sancţiune usturătoare din partea Poliţiei Locale, după ce au spart seminţe la un loc de joacă pentru copii. 

Incidentul a fost făcut public chiar de către reprezentanţii Poliţiei Locale a municipiului Craiova, printr-o postare pe Facebook.

„Două „doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la „Simplon”, „tocând” o punga de semințe ale caror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie. Atunci cand au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos, și in incinta unui loc de joacă”, se arată în postare.

Cele două femei au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.500 lei, iar ca măsura complementară s-a dispus curățarea domeniului public.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri