AcasăLIFEManelistul Adi de la Vâlcea anunţă că şi-a făcut firmă prin intermediul...

Manelistul Adi de la Vâlcea anunţă că şi-a făcut firmă prin intermediul căreia le poate obţine românilor rezidenţă în Dubai (VIDEO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Manelistul Adi de la Vâlcea anunţă că a intrat în afaceri şi  că a înfiinţat o firmă care le înlesneşte românilor obţinerea rezidenţei în Dubai, înfiinţarea de firme în Emiratele Arabe Unite, şi chiar obţinerea de credite bancare acolo.

Cântăreţul a făcut anunţul, vineri, pe contul său de TikTok. El precizează că poate să le obţină românilor toate aceste beneficii fără ca aceştia să aibă, neapărat, şi proprietăţi în Dubai.

„Ştiţi foarte mulţi că merg foarte mult în Dubai. Am dezvoltat şi anumite business-uri acolo, am făcut investiţii, am cumpărat proprietăţi în Dubai. Am să vă ajut şi pe voi, dacă doriţi acest lucru, pentru că m-am asociat cu una dintre cele mai mari firme de imobiliare, Imobiliare Dubai se numeşte. Eu şi partenerul meu de acolo vă putem ajuta în acest sens cu tot suportul posibil.

Am mai creat un parteneriat cu o firmă din Dubai pentru a vă putea ajuta să vă obţineţi rezidenţă şi viză. Veţi avea un „ID Emirates”, buletinul de Dubai – se înţelege că eu am acest lucru – permis de conducere internaţional, îl puteţi folosi oriunde, conturi pe persoană fizică, eu am un card platinum dat de bancă. În plus, vă putem ajuta să vă deschideţi o companie în Dubai.

Toate acestea vă putem ajuta să le obţineţi fără a avea nevoie neapărat de o proprietate în Dubai”, transmite Adi De la Vâlcea, pe Tiktok.

Mai mult, manelistul îi sfătuieşte pe români să-şi facă firme în Dubai pentru că nu există taxe.

„Este bună o rezidenţă, în primul rând că sunteţi rezidenţi Dubai, puteţi sta oricât în Dubai, pentru că Dubai-ul este foarte prolific pentru business, cel mai tentant loc de a face business. De ce? Pentru că taxele sunt zero. Nu plătiţi taxe. Un alt avantaj este că vă puteţi cumpăra o maşină, de exemplu, pe numele dumneavoastră, în Dubai, puteţi obţine conturi bancare, iar cu timpul vă puteţi face credite bancare în Dubai. Deci este foarte bine dacă faceţi business, aşa ceva.

Eu am, firma parteneră cu care m-am asociat mi-a facilitat mie acest lucru, deci am probat pe pielea mea. N-aş propune nimic, nu v-aş recomanda să faceţi un lucru pe care nu l-am făcut eu prima dată. Au fost peste toate aşteptările mele şi datorită acestui lucru ne-am şi asociat”, mai spune Adi de la Vâlcea.

@adidelavalceaofficialFACILITEZ OBITINEREA REZIDENTEI IN DUBAI SI INFIINTARE DE FIRMA IN DUBAI

♬ sunet original – Adi de la Valcea

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației. Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este reședința emiratului omonim. Impulsionată de industria petrolului și a gazului, dezvoltarea economică a orașului este rapidă, fiind necesară forță de muncă de peste hotare.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri