AcasăPOLITICĂMarcel Muia a câștigat alegerile

Marcel Muia a câștigat alegerile

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Marcel Muia a câștigat alegerile din Chevereșu Mare. Primarul PSD a luat 100% din voturi, în condițiile în care a fost singurul candidat din localitatea din județul Timiș.

Marcel Muia este primar din anul 2000 în comuna Chevereșu Mare din Timiș. Acesta a obținut 876 de voturi din 876 exprimate. Primarul nu a avut adversar la alegeri.

Inițial, Marcel Muia a avut un contracandidat de la AUR, care a fost scos din cursă de BEJ în urma unei contestații privind semnăturile de susținere, potrivit bzi.ro.

Şi în judeţul Olt, sunt patru primari, toţi de la PSD, care au câştigat alegerile cu 100%, neavând contracandidaţi: Ion Enescu (Baldovineşti), Nicolae Stan (Coloneşti), Dănuţ Şărpău (Spineni) şi Liviu Laurenţiu Anuţa (Voineasa).

 

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri