AcasăPOLITICĂMario De Mezzo, director adjunct al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor,...

Mario De Mezzo, director adjunct al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, s-a angajat consilier la Primăria Sectorului 5

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Fostul candidat al PNL la Primăria Slatina, pus director adjunct la ORDA, este angajat şi la Primăria Sector 5, încasând două salarii generoase de la stat, scriu jurnaliştii de la Investigatoria.

Mario de Mezzo este un liberal destul de vizibil pe micile ecrane, fiind mereu pregătit să aibă puncte de vedere pe subiecte dintre cele mai variate.

Vizibilitatea aceasta, pe care PNL a interpretat-o în cheie pozitivă, i-a adus politicianului din Slatina funcții importante, precum cea din prezent, de director adjunct al ORDA (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor). Dar se pare că lui Mario de Mezzo nu-i este suficient salariul de 106339 lei pe an (adică aproape 9000 de lei pe lună), așa că și-a mai luat un job secundar la Primăria Sectorului 5, de unde mai încasează 6.579 de lei plus un spor de condiții de muncă în valoare de 890 de lei.

În plus, conduce mașina de la Amenajări Edilitare și Salubrizare SA, un operator de servicii publice.

Articolul complet, pe Investigatoria.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri