AcasăACTUALMark Zuckerberg şi Elon Musk se vor lupta în cușcă

Mark Zuckerberg şi Elon Musk se vor lupta în cușcă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Mark Zuckerberg şi Elon Musk au convenit să se lupte într-un meci în cușcă. Doi dintre cei mai bogaţi şi mediatizaţi oameni ai planetei au avut un schimb de mesaje pe Twitter, care au devenit la scurt timp virale.

Musk a postat un mesaj pe platforma sa de socializare Twitter în care a anunțat că este „dispus să se bată în cușcă” cu Zuckerberg.

Zuckerberg, șeful Facebook și al companiei mamă a Instagram, Meta, a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului dlui Musk cu mențiunea „trimiteți-mi locația”.

Musk a răspuns apoi la răspunsul lui Zuckerberg cu: „Vegas Octagon”.

Octogonul respectiv este covorul de competiție și zona împrejmuită folosită pentru meciurile din Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Musk, care împlinește 52 de ani la sfârșitul acestei luni, a mai scris pe Twitter: „Am o mișcare grozavă pe care o numesc «The Walrus» (Morsă – N.R.), în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic.”

El a mai scris pe Twitter: „Aproape niciodată nu fac exerciții fizice, cu excepția faptului că îmi iau copiii în brațe și îi arunc în aer.”

Între timp, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în artele marțiale mixte (MMA) și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare dezbătând cine ar câștiga meciul. Alții au postat meme-uri, inclusiv afișe simulate care anunță lupta.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri