AcasăACTUALMăsuri împotriva inundațiilor, la Craiova. Administrația face noi achiziții

Măsuri împotriva inundațiilor, la Craiova. Administrația face noi achiziții

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primăria Municipiului Craiova achiziționează, postând deja anunțul în acest sens, vineri, „Servicii de intervenții la inundații”. Autoritățile vor cumpăra motopompe, autovidanje, autospecială tip Woma, iar firma care va câștiga licitația va trebui să asigure atât mașini care să transporte motopompele la locul intervenției cât și personalul de specialitate.

Conform anunțului, administrația locală mai cere ca pesonalul să intervină în regim permanent, până la eliminarea completă a urmărilor inundațiilor din municipiul Craiova.

Contractul pentru astfel de servicii se va încheia până la data de 31 decembrie a acestui an, suma estimată de către autoritățile craiovene fiind de 84.018 lei.

Data limită de depunere a ofertelor este 21 iunie.

Autoritățile municipale explică, în caietul de sarcini, că aceste servicii sunt necesare pentru a preveni evenimente nedorite cauzate de ploile abundente sau de topirea excesivă a zăpezii, Craiova confruntându-se cu astfel de situații în ultima perioadă.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri