AcasăACTUALMateriale de la rezervele de stat pentru refacerea unor case distruse într-un...

Materiale de la rezervele de stat pentru refacerea unor case distruse într-un incendiu produs în județul Dolj

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Comitetul Național pentru Situații de Urgență, convocat joi de premierul Nicolae Ciucă, a propus scoaterea de la rezervele de stat a unor materiale de construcții pentru refacerea și reabilitarea a 20 de gospodării, inclusiv 6 locuinţe, din județul Dolj, distruse de flăcări. 

Incendiul a avut loc în data de 24 iulie, în comuna Drăgotești, județul Dolj.

„Având în vedere efectele incendiului produs în data de 24.07.2022 în satul Buzduc, comuna Drăgotești din județul Dolj, precum și solicitarea Instituției Prefectului din județul Dolj referitoare la alocarea unor materiale de construcții necesare pentru refacerea unor imobile afectate de incendiul din localitatea mai sus menționată, premierul Nicolae Ciucă a convocat, în format hibrid, Comitetul Național pentru Situații de Urgență care propune scoaterea de la rezervele de stat a unor materiale de construcții, extrem de necesare în vederea refacerii și reabilitării imobilelor afectate de incediu”, anunță Executivul, potrivit Mediafax.

Astfel, urmare a aprobării HCNSU nr. 37 din 25.08.2022, materiale de construcții necesare refacerii imobilelor afectate de incendiu vor fi scoase din Rezervele de Stat.

Comisia de evaluare a constatat că focul a distrus patru case în totalitate şi două parţial, 14 anexe gospodăreşti şi a ars vegetaţia de pe o suprafaţă de aproximativ 24 de hectare, aici intrând şi cimitirul din sat.

CITEȘTE ȘI: DOLJ: Sute de pachete de țigări descoperite în capitonajul și în roata de rezervă a unui microbuz, la Calafat

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri