AcasăACTUALMeteorologii anunţă ger în mai multe zone ale ţării. A fost emis...

Meteorologii anunţă ger în mai multe zone ale ţării. A fost emis şi un cod galben de vânt

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Meteorologii anunţă că vremea va fi geroasă, până joi dimineaţă, în nordul, estul şi centrul ţării, iar temperaturile minime vor coborî chiar la -21 de grade, în estul Transilvaniei. Totodată, a fost emis Cod galben privind intensificări ale vântului, în sudul Moldovei, Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ger, valabilă de marţi, de la ora 10.00, până joi, la aceeaşi oră.

Astfel, vremea va fi rece în toată ţara, geroasă în noaptea de marţi spre miercuri îndeosebi în nord, centru şi est (minime termice de până la -21…-20 de grade în estul Transilvaniei), iar în noaptea de miercuri spre joi mai ales în est şi centru (minime termice de până la -16…-15 grade în estul Transilvaniei).

Totodată, a fost emisă o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului valabilă marţi, între orele 10.00 şi 23.00, în sudul Moldovei, Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei.

”În intervalul menţionat, în sudul Moldovei, Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…70 km/h şi vor fi perioade în care acesta va fi asociat cu ninsori slabe”, a arătat ANM.

Pe litoral vântul va continua să prezinte unele intensificări şi în noaptea de marţi spre miercuri.

Vreme rece şi în capitală

În zona municipiului Bucureşti, până miercuri, la ora 8.00, vremea va fi rece, astfel că temperatura maximă va fi de -3…-2 grade, iar cea minimă de -7…-6 grade. Vor fi înnorări mai ales în prima parte a zilei când, trecător va ninge slab, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla în general moderat (temporar cu rafale de 40…45 km/h), amplificând senzaţia de frig.

De miercuri dimineaţă, până joi, la ora 10.00, vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -8…-5 grade.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri