AcasăACTUALMicrobuz cu 17 pasageri, răsturnat din cauza vântului puternic. Autorităţile intervin de...

Microbuz cu 17 pasageri, răsturnat din cauza vântului puternic. Autorităţile intervin de urgenţă

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un microbuz cu 17 pasageri s-a răsturnat, în nordul judeţului Galaţi, din cauza vântului puternic.

Autorităţile din judeţul Galaţi au activat Planul roşu de intervenţie la Berheci unde, din cauza vântului extrem de puternic, un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Conform datelor transmise de Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi,  la faţa locului au fost direcţionate echipaje ISU şi de la poliţia rutieră. Din primele informaţii, pasagerii din microbuz sunt în stare bună, o singură persoană acuzând dureri la o mână.
În nordul judeţului Galaţi se circulă în condiţii de iarnă.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri