AcasăACTUALMilitar găsit mort în unitate. S-ar fi împuşcat cu arma din dotare

Militar găsit mort în unitate. S-ar fi împuşcat cu arma din dotare

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un tânăr maistru militar în vârstă de 23 de ani a fost descoperit împușcat în inimă sâmbătă, la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației din București.

Militarul, identificat ca Mănoiu Robert Andrei, se afla în serviciul de zi la unitatea sa și a fost găsit decedat în apropierea terenului de sport al bazei militare în jurul orei 6:40 dimineața. Echipa SMURD a confirmat decesul său după ce au fost chemați la fața locului prin intermediul serviciului de urgență 112.

Mănoiu Robert Andrei lucra la această unitate militară începând cu anul 2020 și nu era căsătorit. Nu a participat la misiuni în afara teritoriului național, iar ultima sa evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, când a fost declarat apt pentru serviciul militar.

„Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii.

Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului”, anunță Ministerul Apărării.

Cazul a fost preluat de către Parchetul Militar București pentru investigații amănunțite, iar la nivelul unității militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanțele tragicului eveniment. Motivul exact al împușcăturii rămâne deocamdată necunoscut și subiectul unor cercetări în curs.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri