AcasăACTUALNeemiterea bonului fiscal, taxată de polițiștii doljeni

Neemiterea bonului fiscal, taxată de polițiștii doljeni

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Mai multe unități economice și persoane fizice din județul Dolj care desfășoară activități de comerț au fost amendate, miercuri, de către polițiști, în urma unui control efectuat pentru a combate acțiunile ilegale din domeniul alimentației publice.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, au fost verificate 15 societăţi comerciale şi nouă persoane fizice, pentru neregulile constatate aplicându-se amenzi în valoare de 68.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate produse alimentare în valoare de aproximativ 750 de lei şi a fost indisponibilizată suma de 3.670 de lei.

Una dintre firmele amendate are punct de lucru în localitatea Secu, polițiștii depistând că reprezentanții unității nu emiseseră bon fiscal pentru mărfurile vândute. Pe lângă faptul că a fost amendat, administratorului i-a și fost confiscată suma respectivă de bani.

„Fiind efectuate verificări la punctul de lucru al unui agent economic, din comuna Secu, s-a constatat că reprezentanții acestei societăți nu au emis bonuri fiscale pentru mărfurile vândute, în valoare de 2.215 de lei. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform OUG nr. 28/1998, dispunându-se totodată indisponibilizarea sumei de 2.215 lei”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri