AcasăPOLITICĂNegocieri pentru noua majoritate în CL Slatina. Marius Oprescu: Poate că trebuie...

Negocieri pentru noua majoritate în CL Slatina. Marius Oprescu: Poate că trebuie să lăsăm primarul ales să dovedească ce poate

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Preşedintele PSD Olt Marius Oprescu a declarat că sunt discuţii în ceea ce priveşte noua majoritate din Consiliul Local Slatina, unde social democraţii au cele mai multe mandate. Pe de altă parte, el a afirmat că este o variantă şi ca edilul ales să fie lăsat „să dovedească ce poate”.

Marius Oprescu spune că nu s-a luat încă o decizie definitivă privind ceea ce se va întâmpla în noul Consiliu Local Slatina.

„Bineînţeles că discuţii sunt! În politică nu poţi să fii izolat şi să nu ai discuţii. Avem discuţii pentru majoritate, dar întrebarea este în continuare: dacă trebuie să intrăm cu o majoritate sau trebuie să lăsăm primarul ales să dovedească ce poate. Pentru că atunci când consiliul este de o parte şi primarul de cealaltă parte, s-ar putea să nu fie consens, iar cetăţenii să nu vadă fiecare primar ce poate să realizeze. Nu am luat o decizie definitivă, dar există această întrebare. Așa cum am spus, există discuţii pentru constituirea unei majorităţi, ea poate exista, dar trebuie să vedem şi ce ne dorim în perioada viitoare”, a declarat Marius Oprescu.

Social democraţii care vor face parte şi din nouă legislativ sunt următorii: Gigi-Ernes Vîlceleanu, Emil-Costin Popa, Mirel-Alexandru Berechet, Ştefan Văduva, Ion-Adrian Bărbulete, Marius Perianu, Gabriela Şerban, Constantin-Cristian Cismaru, Silviu-Mihai Cîrloganu, Violeta-Cristina Ilie.

PNL va fi reprezentat de: Adela Pantilie, Marius Bălașa, Marian Costea, Florin Duca, Ionuț Comănescu, Valeriu Matei, Laura Giura, Victor Iacobescu, Aurel Roșu.

De la AUR pot intra în CL Gabriel Buliteanu şi Mădălina Şefania Văle.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri