AcasăACTUALNereguli găsite de poliţişti la staţiile de carburant din Dolj. Care era...

Nereguli găsite de poliţişti la staţiile de carburant din Dolj. Care era situaţia

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii doljeni au aplicat sancţiuni mai multor staţii de carburant din judeţ în urma unei acţiuni pentru verificarea modului de asigurare a pazei şi securităţii staţiilor de distribuţie carburanţi.

Potrivit IPJ, acţiunea s-a desfăşurat, în perioada 3-12 iulie, când poliţiştii au controlat 165 de obiective din judeţul Dolj şi au executat 145 de alarme de exerciţiu, verificând tot atâtea echipaje de intervenţie.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, iar la staţiile de distribuţie carburanţi, care nu erau asigurate conform prevederilor legale, au fost întocmite procese-verbale prin care au fost trasate sarcini cu termene concrete de remediere a disfuncţionalităţilor.

„Cu prilejul verificărilor efectuate, atât administratorii, personalul de serviciu, cât şi agenţii de intervenţie au fost instruiţi cu privire la modul de acţiune, precum şi pentru prevenirea victimizării acestora în cazul producerii unor evenimente negative”, spun repreentanţii IPJ Dolj.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri