AcasăACTUALNinge între Voineasa şi Obârşia Lotrului. Drumarii intervin (VIDEO)

Ninge între Voineasa şi Obârşia Lotrului. Drumarii intervin (VIDEO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Drumarii intervin pe drumul naţional DN 7A, între Voineasa şi Obârşia Lotrului, în Vâlcea, unde se înregistrează ninsori.

Potrivit reprezentanţilor DRDP Craiova, utilajele de deszăpezire acționează permanent cu lamă și material antiderapant pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță.

„Utilajele de deszăpezire ale SDN Vâlcea acționează pe DN 7A! Pe sectorul de drum cuprins între Voineasa și Obârșia Lotrului, pe DN 7A, se înregistrează ninsori moderate cantitativ. Utilajele de deszăpezire acționează permanent cu lamă și material antiderapant pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță! DRDP Craiova este pregătită să intervină cu utilaje și material antiderapant pe toate drumurile naționale din administrare, toate stocurile de material sunt la procent maxim de aprovizionare și toate utilajele sunt în perfectă stare de funcționare”, transmite DRDP Craiova.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri