AcasăACTUALNouă subvenţie anunţată de Ministrul Agriculturii pentru agricultori

Nouă subvenţie anunţată de Ministrul Agriculturii pentru agricultori

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat vineri că în perioada următoare, Guvernul, va ieşi cu un act normativ prin care 50% din consumul de combustibil din anul 2022 va fi subvenţionat cu 2 lei pe litru.

„Fermierii au fost foarte afectaţi de când a început acest război absurd, dar ce pot să vă asigur şi grupul de lucru constituit la nivelul Guvernului, atât din Ministerul Economiei cât şi Ministerul Transporturilor şi Ministerul Agriculturii, fermierii români în acest an nu vor avea probleme pentru tranzitul, pentru transportul de cereale”, a spus ministrul la Gândul.info.

Ministrul a mai spus că „în perioada următoare, Guvernul României, prin Ministerul Agriculturii, va ieşi cu un act normativ prin care 50% din consumul de combustibil din anul 2022 va fi subvenţionat cu 2 lei pe litru, plus subvenţia pe acciză de 1,56”.

„Practic 50% din consumul pe anul 2022, la partea vegetală, la fermierii români, va fi de 3,56 lei. Este o subvenţie foarte bună, care vine în sprijinul fermierilor români”, a precizat Barbu.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri