AcasăPOLITICĂNoul ministru de Interne: Nu am vrut să ocup această funcție

Noul ministru de Interne: Nu am vrut să ocup această funcție

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Nicolae Moga, noul ministru al Afacerilor Interne, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că nu a vrut să ocupe această funcție.

„Trebuie să mă obișnuiesc cu această clădire. Vă spun cu toată răspunderea că nu am vrut să ocup această funcție, dar dacă tot a fost să fie, o să facem treabă serioasă. Acest minister este un pilon al societății”., a declarat noul lider al MAI.

„Referitor la evenimentele din 10 august, ca ministru de Interne eu cer ca niciun cetățean român să nu mai fie bătut de vreun jandarm, dacă respectă legea. De asemenea, nu doresc ca niciun jandarm să fie umilit sau bătut de protestatari.

Eu plec cu dreptul, dar vă spun cu sinceritate că cine minte, cine nu-și face datoria, nu va colabora cu mine.

Sunt revoluționar din 1992, așa că să nu mă acuze cineva că sunt profitor. Sunt mândru că sunt revoluționar. Nu mă așteptam să mă laude cineva.

Nu m-am întâlnit cu doamna Carmen Dan pentru că are o problemă de sănătate. Îmi pare rău că nu am putut să-i dau buchetul de flori. Îi mulțumesc pentru ce a făcut la MAI. Nu am făcut încă un inventar”, a mai spus Nicolae Moga.

mainnews.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri