AcasăACTUALNoul prefect de Olt, instalat în funcţie. Cum s-a petrecut ceremonia de...

Noul prefect de Olt, instalat în funcţie. Cum s-a petrecut ceremonia de depunere a jurământului

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a depus jurământul, joi, într-un cadru restrâns, având în vedere evenimentele de la Caracal.

La ceremonia de depunere a jurământului au participat secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Adrian Petcu, șefii de arme din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ și directori ai serviciilor publice deconcentrate.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, prin Hotărârea Guvernului 541/2019, Angela Nicolae Angela a fost împuternicită „să exercite cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de prefect al județului Olt”.

Premierul Viorica Dăncilă i-a demis pe prefectul şi subprefectul de Olt, Petre Neacşu şi Radu Ioniţă, în urma cazului crimei de la Caracal. Dăncilă a declarat că l-a chemat din concediu pe prefect, special pentru a-l demite.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri