AcasăACTUALO maşină cu o femeie şi doi copii, cuprinsă de flăcări pe...

O maşină cu o femeie şi doi copii, cuprinsă de flăcări pe un drum judeţean

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un autotursm care circula pe drumul judeţean dintre Timişoara şi Lugoj a luat foc, joi, în dreptul localităţii Albina. O femeie şi doi copii care se aflau în autoturism au reuşit să se salveze la timp.

Pompierii au intervenit joi după-amiază pentru a stinge incendiul care s-a produs joi pe drumul judeţean dintre Timişoara şi Lugoj, la un autoturism.

”Autoturismul se afla în mers în momentul în care a izbucnit incendiul şi a ars în totalitate. În maşină se afla o persoană adultă şi 2 minori, care s-au autoevacuat în siguraţă. Nu sunt vitime. S-a intervenit cu două autospeciale din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurticircuit electric.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate. News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul. News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri