AcasăACTUALO porţiune din autostrada A1 Sebeş-Turda, prăbuşită

O porţiune din autostrada A1 Sebeş-Turda, prăbuşită

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O porțiune din Autostrada A10 (Sebeș – Turda) s-a prăbușit complet, pe o distanță de circa 20 de metri. Autostrada, inaugurată anul trecut, fusese închisă pentru reparații de trei zile.

Prima bandă din sensul de mers a cedat puternic din cauza alunecării terenului între kilometrii 15+700 metri și 16+800. Parapetul metalic și gardul de protecție din marginea drumului au fost, de asemenea, deplasate lateral.

CITEŞTE ŞI: Continuă lucrările de extindere a Aeroportului Craiova

Circulația a fost închisă din 1 februarie pe o distanță de 1,1 kilometri. Se estimă că reparațiile vor dura aproximativ o lună și vor fi efectuate de către constructor, deoarece autostrada se află încă sub garanție. Centrul Infotrafic a menționat că traficul a fost deviat prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și se va relua pe autostradă prin breteaua 4 la km 16+800 metri. Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare și colectare a apelor subterane din zonă.

Vineri, terasamentul Drumului Național 1 s-a surpat la Breaza pe o distanță de 60 de metri, iar circulația a fost restricționată pe prima bandă.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri