AcasăECONOMIEOamenii de afaceri din Caracal, întâlnire cu reprezentanţii Primăriei

Oamenii de afaceri din Caracal, întâlnire cu reprezentanţii Primăriei

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O întâlnire între reprezentanţii municipalităţii şi oamenii de afaceri din Caracal se desfăşoară, vineri, la Teatrul Naţional Caracal.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, vor fi prezentate „propunerile de hotărâri și proiecte ce vizează dezvoltarea orașului și eficientizarea relației dintre mediul de afaceri și autoritatea publică locală”.

„Conducerea Primăriei Municipiului Caracal va discuta cu reprezentanții din mediul privat proiectele administrației privind investiții viitoare în oraș. Astfel, vineri, 18 martie 2022, începând cu ora 16.00, la Teatrul Național, va avea loc o întâlnire cu oamenii de afaceri în cadrul căreia reprezentanții administrației locale vor prezenta propunerile de hotărâri și proiecte ce vizează dezvoltarea orașului și eficientizarea relației dintre mediul de afaceri și autoritatea publică locală”, transmit reprezentanţii Primăriei Caracal.

CITEŞTE ŞI: Prima staţie de tratare a apei, la Slatina, datorită unui proiect cu finanţare europeană. CAO pregăteşte şantierul

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri