AcasăEDUCAŢIEOlimpiada Naţională din Domeniul Electric, Electrotehnic, Electromecanic, organizată la Slatina

Olimpiada Naţională din Domeniul Electric, Electrotehnic, Electromecanic, organizată la Slatina

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

26 de elevi din toată ţara participă, în aceste zile la Olimpiada Naţională din Domeniul Electric, Electrotehnic, Electromecanic, organizată la Slatina, în judeţul Olt.

Elevii au susţinut, marţi, proba scrisă a Olimpiadei, iar joi vor susţine proba practică.

„Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt este gazda Olimpiadei Naţionale din Domeniul Electric, Electrotehnic, Electromecanic. Putem spune că decurge foarte bine. Avem astăzi proba scrisă. Elevii vor fi evaluaţi în cursul zilei de astăzi, la sediul ISJ Olt, cât şi la centru de examen. Au dreptul să conteste rezultatul probei scrise, mâine dimineaţă între orele 7 şi 8. Contestaţiile vor fi rezolvate, în cursul zilei de mâine. Ziua de joi este dedicată probei practice, această probă practică începe la ora 14.00 şi este proba care va definitiva clasamentul olimpiadei naţionale”, a declarat Mirela Popescu, inspectorul şcolar pentru Învăţământ Profesional şi Tehnic.

Olimpiadele naţionale se organizează pentru prima oară după doi ani, când au fost supendate din cauza pandemiei.

„Din feedback-ul pe care l-am văzut după ziua deschiderii atât profesorii însoţitori, cât şi elevii sunt încântaţi să participe la aceste concursuri şoclare, având în vedere că am făcut o pauză de doi ani. eu consider că este bine ca Oltul să fie pe harta competiţiilor naţionale”, a mai spus reprezentantul ISJ Olt.

CITEŞTE ŞI: O elevă din Slatina, pentru al patru an consecutiv la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete (EGMO)

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri